~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..................................................................... ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».
Μίλαν Κούντερα (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
................................................................με καθημερινή ενημέρωση από τις Παροικίες των Αρκάδων

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Το πρώτο αυτοκίνητο φορτηγό στην Τρίπολη το 1922

Ανθρωπιστική κρίση: 60.540 αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα

   ΚΟΙΝΩΝΙΑ    


Μια εβδομάδα μετά την έναρξη υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης οι αιτήσεις έχουν φτάσει τις 60.540, εκ των οποίων ιδιωτικά υποβλήθηκαν οι 31.308 ενώ σε ΚΕΠ οι 29.232. Από αυτές, 14.121 αφορούν στον συνδυασμό και των τριών επιδοτήσεων.

Οπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του sofokleousin.gr και σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν, οι περισσότερες αιτήσεις αφορούν την επιδότηση σίτισης (20.635), ακολουθούν αυτές που αφορούν το επίδομα ενοικίου (1.206) και τελευταίες είναι αυτές για την δωρεάν επανασύνδεση ρεύματος και δωρεάν παροχή ηλεκτρική ενέργειας (622).
Επίσης μεγάλος είναι ο αριθμός των αιτήσεων που αφορά συνδυασμό των παροχών που σχετίζονται με το ρεύμα και την επιδότηση σίτισης (17.936), ακολουθεί ο συνδυασμός που αφορά το επίδομα ενοικίου και την επιδότηση σίτισης (5.595) και τελευταίος είναι ο συνδυασμός που αφορά τις παροχές που σχετίζονται με το ρεύμα και το επίδομα ενοικίου (5.595). Αρκετά υψηλός είναι αριθμός που αφoρά τον συνδυασμό και των τριών παροχών (14.121).

_____________
ΠΗΓΗ: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2015/04/60540.html#ixzz3YceVE0yw